Afterwork på Folkets - Burger og Tech med Arne Krokan

Tid: 30.september 2022, kl. 17.00
Sted: Folkets på Hagan
Pris: Gratis foredrag, øl og burger

Høstens første afterwork sparkes i gang! Vi har invitert Arne Krokan som holder et innlegg om hvordan teknologien endrer samfunnet og spillereglene for næringslivet.

Arne har nylig gitt ut en bok Homo appiens - Hvordan teknologi endrer våre liv, hvor han har undersøkt hvordan teknologi endrer mennesker og organisering av arbeid og samfunn. Hvilke endringer er i gang og hvilke konsekvenser kan det bli i et økende digitalt nettsamfunn? Er det for eksempel mulig å tenke seg at både landbruk og fiskeoppdrett i stor grad vil være erstattet av "kultiverte" kjøttprodukter i løpet av bare en 10-årsperiode? Er næringslivet våkne nok til å følge utviklingen?

Vi ser frem til en faglig og sosial kveld! Vi håper å se deg der.


Om foredragsholderen

 

Arne Krokan er professor ved NTNU der han arbeider med prosjekter som omhandler problemstillinger i skjæringspunktet mellom teknologi, organisasjon og samfunn. Han er også professor II i nettverksøkonomi ved Høyskolen Kristiania. Krokan er mag.art. i familiesosiologi og dr.polit. i medievitenskap fra Universitetet i Oslo og har skrevet flere bøker.