Medlemmer

Gjelleråsen Idrettsforening

Kontaktinformasjon

Gjelleråsen Idrettsforening
Birkelundsveien 68B, 1481 Hagan

Gjelleråsen Idrettsforening ble stiftet 6.mars 1935.Klubben har vokst seg stor og er en av de fremste når det gjelder tilbud av aktiviteter. Vi har over 2000 medlemmer fordelt på 7 aktivitetsgrupper som er fotball, ski, svømming, turn, innebandy, klatring og handicap-gruppe. I tillegg har vi GIF Storby som er et aktivitetstilbud til alle ungdommer i alderen 13-18 år, ungdomsklubb, åpen hall, Gocart, fjell- og alpinturer. GIF Sommerleir har eksistert i over 30 år og arrangeres etter skoleslutt hvert år for barn 5-12 år med mange ulike aktiviteter. Her samles ca. 5-600 barn fordelt på 2 uker. Et unikt arrangement!

På Li Aktivitetspark har GIF for egne midler bygget et flott kunstgressanlegg med 2 11-er bane, 2  7-er baner og 1 5-er baner. I tillegg har GIF anlagt og bekostet sandvolleybane, sandfotballbane, flerbruksflate, skate-park, bordtennis og pickle-bane.  Vi har også en enkel løpebane. Det blir anlagt isbane ved GIF-huset om vinteren.

Klubbhuset ble bygget på dugnad og stod ferdig i 1985. Her holdes kiosk åpen på hverdager etter kl. 17.00. Lokalene kan leies ut som selskapslokaler i sommerhelgene til medlemmer.

I ukedagene blir klubbhuset brukt til SFO, dametrim og møter.  Squash-hallen i kjelleren leies ut med årskontrakter til de som har ønske om det.

GIF-huset er blitt det sentrale møtestedet i Søndre på kveldene og har for mange blitt en viktig avkobling i hverdagen.

Velkommen til oss !