Afterwork: Kick-off 2023

Tid: Arrangementet er gjennomført

Sted: Folkets

2023 er endelig her, og vi kan ikke vente med å komme i gang med året!

Vi i Nittedal Næringsforening har derfor gleden av å invitere til et kick off på Folkets med Lars Erik Refsahl. Lars Erik vil gi oss et innblikk i 2023-utsiktene for norsk økonomi - og hva det vil si for oss lokalt i Nittedal.

Lars Erik har jobbet i Sparebank 1 Ringerike Hadeland siden 2012, og begynte som leder da bedriftsavdelingen i Nittedal skulle etableres. Etter fem år, i 2017, gikk ferden videre til Bedrifts marked Ringerike, og etter enda fem år ble han nylig blitt leder for hele bedriftsmarkedsavdelingen i banken. Lars Erik er utdannet Siviløkonom fra BI, og bor i Nittedal.

Arrangementet vil også gi deltakerne muligheten til å nettverke og knytte kontakter med andre næringsdrivende i området. Det vil bli servert litt enkel mat, og det vil være mulighet for å stille spørsmål til Lars Erik Refsahl etter foredraget.

Vi håper å se mange av dere på kick off-arrangementet med Lars Erik Refsahl, og vil gjøre alt for å sikre at dette blir en lærerik og inspirerende dag for alle deltakerne.

Velkommen til et nytt år fullt av muligheter! Vi gleder oss til å se hva 2023 vil bringe!