Huset Bar & Kjøkken, et nytt spisested i Nittedal.

Huset.jpg
  • Del:
Huset Bar & Kjøkken, et nytt spisested i Nittedal.

Tidligere «Huset» har blitt pusset opp til et mer trendy og flott spisested. Et slikt spisested trengs helt klart i bygda. Vi tok en prat med Monica og Hungh.

Vi er strålende fornøyde med åpningen og mottakelsen vi har fått hittil! Det er helt tydelig at Nittedølene savner et sted å treffes. Vårt ønske er å være et sted der gjestene våre kan spise god mat, og ha det hyggelig.

Huset i Hakadal, eller folkets hus har eksistert siden 1914. Det har vært et festlokale i alle år. Fra tidlig av var det bygdedans, det har vært kinosal, bar, og diskotek. Nå vil vi være et sted for hele familien – der man kan komme og spise god mat. Vi har fokus på at lokalet skal være et sted man trives, med behagelige farger og materialer. Nesten alt interiør er laget selv, og vi har hatt fokus på gjenbruk.

Huset Bar & Kjøkken eies og drives av Hungh Vinh Hanvo, som tidligere har drevet restaurant Øst i Oslo og Regent i Lillestrøm. Hungh er egentlig utdannet byggtekniker fra Lillehammer, og har jobbet med det i mange år. Etter mange år fremfor PC tok han tak i drømmen, og begynte å jobbe med det han elsker: mat.

Den første uken har vi kjørt en tasting meny – for å teste smaksløkene i dalen. Fra og med uke 26 har vi en fast meny. Innen kort tid vil vi ha en nettside slik at man kan bestille online.


(Bilde er fra avisen Varingen)