KORT OPPSUMMERING AV ÅRET SOM ER GÅTT

Christmas_Shopping-Gift-Guide-Graphic_facebook_cover.png
  • Del:
KORT OPPSUMMERING AV ÅRET SOM ER GÅTT

2020 nærmer seg, og vi i Nittedal Næringsforening ønsker å takke alle våre medlemmer for et flott år. Her er sakene vi har jobbet med i 2019.

Lokal forespørsel ved kommunale innkjøp
At Nittedal kommune ser til lokalt næringsliv ved kommunale innkjøp har vært en viktig sak for Nittedal Næringsforening. I 2019 har vi fått gjennomslag for dette både hos politisk og administrativ ledelse, og dette blir nå en realitet.

Medlemsvekst – nå har vi rundet 100 medlemsbedrifter!
Da Nittedal Næringsforening ble etablert ved sammenslåingen av Skytta og Gjelleråsen Industriforening og Nittedal Næringsråd i 2018 hadde vi 60 medlemsbedrifter. I høst – kun halvannet år senere – rundet vi 100 medlemsbedrifter, og vi ser økende interesse fra bedrifter som ser fordelene ved å være medlem i foreningen.

Næringslivets dag var en suksess!
Nittedal Næringsforening har i samarbeid med Nittedal kommune og Sparebank 1 arrangert Næringslivets dag. Med en jevn vekst de siste årene ble 2019 et rekordår med over 80 deltakere. Vi satser på 100 deltakere i 2020.

Kåring av årets Nittedalsbedrift
En av foreningens viktigste oppgaver er å fremme lokalt Næringsliv. Derfor opprettet vi kåringen «Årets Nittedalsbedrift» sammen med Sparebank 1. Vinneren ble stemt frem gjennom sosiale medier, og Nokab stakk av med seieren foran de to andre nominerte: Site service og Alpha Elektro. Gratulerer!

Over 1000 overnattingsdøgn på Moxy
Vår hotellavtale med fastpris på overnatting hos Moxy, har i 2019 generert mer enn 1000 overnattinger fra våre medlemsbedrifter. Se tilbudet her

Andre arrangementer i regi av Nittedal Næringsforening

  • Meet & greet m/Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen
  • Rådmann Finn Christian Brevig fortalte hvordan han ser på Nittedals næringsliv
  • Politisk aften: Nittedals politiske partier fikk presentere seg og sine tanker om Næringsliv i Nittedal
  • Foredrag om digital markedsføring
  • Sommeravslutning i båt på fjorden
  • Årsavslutning med julelunsj på Mortens Kro

Kommende arrangementer:
6. Februar: Frokostmøte i Varingskollen
27. Februar: Årsmøte