Siste nytt fra NNF: August 2021

michael-longmire-lhltMGdohc8-unsplash.jpg
  • Del:

1.052.000 til Koronarammede bedrifter i Nittedal

Bedrifter i Nittedal kommune som er hardt rammet av smitteverntiltak kan søke om driftsstøtte. Handelsbransjen, overnattings- og serveringsbransjen, reiseliv, sports og fritidsvirksomheter treningssenterbransjen (utenom idrettslag), samt deres underleverandører prioriteres i denne omgangen.

Stortinget vedtok 18. juni 2021 å bevilge midler til kommunene for å kompensere lokale bedrifter som er rammet av smitteverntiltak. Nittedal kommune har fått tildelt 1 052 000 kroner.


Hvem kan søke

Alle næringsvirksomheter i Nittedal kommune som er rammet av smitteverntiltak i april og mai 2021. Følgende bransjer og deres underleverandører prioriteres:

  • Handelsbransjen
  • Overnatting- og serveringsbransjen
  • Reiselivsbransjen
  • Sports og fritidsvirksomheter herunder treningssenterbransjen (utenom idrettslag)


Søknadsfrist

Søknadsfristen er 10. september 2021, tilskuddene vil utbetales så snart som det er praktisk mulig. Tilskuddene tildeles så langt statens tilskudd rekker.

Til søknadsskjemaAfter work rutt


After Work på Krutt Gastropub 27. august

Nittedal Næringsforening starter en ny tradisjon og inviterer til After Work - eller lønningspils - på Krutt, hver siste fredag i måneden. Ta med deg en kollega eller to, og bli med på After Work med god musikk og høy stemningsfaktor.

Ønsker dere å reservere bord gjøres dette direkte til Krutt. Les mer informasjon på Facebook ved å trykke på linken nedenfor.

Mer informasjon