Siste nytt fra NNF: November 2021

HøstBilder21 - WEB (2 of 13) (1).jpg
  • Del:

Presentasjon av planer for sentrumsutvikling

Takk til deltakere og foredragsholdere for et veldig spennende frokostmøte 11. november! Her presenterte Betonmast Eiendom, Dark Design Group og Nittedal kommune interessant og relevant informasjon knyttet til planer for sentrumsutvikling i Nittedal. Rundt 50 deltakere fra forskjellige lokale bedrifter deltok på frokostmøtet, som ble holdt på Krutt.

 

Takk for godt oppmøte, informative presentasjoner og gode innspill og spørsmål.

Dersom du ikke fikk med deg presentasjonen, eller ønsker mer informasjon oppfordrer vi til å ta kontakt med utviklingsdirektør og arkitekt Kathrine Nyhus i Betonmast Eiendom: kathrine.nyhus@betonmast.no.Næringslivets dag og nominasjon av Årets Nittedalsbedrift!
Næringslivets dag arrangeres 12. januar 2022. Det er mye å se frem til på programmet denne dagen, og her kåres også Årets Nittedalsbedrift 2021!

 

Vi minner om at nominasjonen av Årets Nittedalsbedrift allerede er åpen, og nominasjonen foregår på Facebook.

Nominer din kandidat her!


Arrangementer før jul

Det nærmer seg jul, og det er flere arrangementer å se frem til. Først ut er workshop i regi av Nittedal kommune, mandag 22. november kl. 09.00 - 11.30. Her har kommunen invitert næringslivet til en spennende workshop om hvordan vi ser for oss fremtidens næringsliv i Nittedal.  

 

Mandag 22. november blir en innholdsrik dag med NNF. Kl. 12.00 - 14.00 inviteres foreningens medlemmer til julelunsj på Mortens Kro

 

Workshop + Julelunsj har påmeldingsfrist i dag, 18.11.2021.

 

Fredag 3. desember er det tid for julebord på Krutt, og vi håper du har anledning til å delta. Mer informasjon og påmelding finner du under arrangementsoversikt.

 

Arrangementsoversikt


Nye medlemmer:

Velkommen som medlem i Nittedal Næringsforening, Nittedal Sjokoladefabrikk! Oversikt over alle medlemmer finner du her.