Siste nytt fra NNF: Mai 2022

NNF_Facebookbanner.jpg
  • Del:


Båttur

I tradisjon tro arrangeres reketur for foreningens medlemmer. Vi reiser ut på fjorden med MS Fjordclipper, og får servert deres Rekemeny underveis på turen.


Tid: 13. mai 2022, kl. 18.00 - 22.00
Sted: Oslofjorden
Gjennomførte arrangementer våren 2022

 


Møte med representanter fra politisk utvalg for næring og eierstyring

I regi av Nittedal kommune og Nittedal Næringsforening ble det holdt møte for våre medlemmer på Flammen. Her fikk foreningens medlemmer diskutere og drøfte sine meninger om hva som fungerer og ikke i Nittedal.

Vellykket årsmøte

Vi hadde et vellykket årsmøte på Mortens Kro. Takk til alle som deltok, og bidro til gode diskusjoner.

Næringslivets dag

Takk til deltakere og bidragsytere fra både kommune og næringsliv, for en hyggelig og sosial Næringslivets dag på Flammen 2. mai. Det ble en dag med interessante presentasjoner, god mat og engasjerende diskusjoner.X Meeting Point, en opplevelsesarena

 

X Meeting Point er et toppmoderne konferanse-, event- og messesenter med perfekt beliggenhet -midt i smørøya- mellom Oslo og Gardermoen. Med 32 møterom i forskjellige størrelser, en storsal, en kongressal og to messehaller kan vi tilby noe for enhver kunde.

Når dette er sagt, så er vi veldig mye mer enn bare kvadratmeter og stoler. Vi er en verdiskapende partner til alle våre kunder, både til de som arrangerer mindre møter og til de som lager komplekse event, messer og kongresser. Alle er like viktige, og skal da ha samme mulighet til å skape sin egen opplevelse.


Les mer om X Meeting PointNye medlemmer i Nittedal Næringsforening:

Vi ønsker Nittedal Tannlegesenter AS og Nittedal Indoor Golf velkommen som medlem i foreningen. Her finner du oversikt over alle foreningens medlemmer.