Høsten 2023 med Nittedal Næringsforening

HøstBilder21 - WEB (13 of 1).jpg
  • Del:


Ferien er over, og en innholdsrik og spennende høst med NNF står fremfor oss. Det er flere arrangementer å se frem til før jul, og du finner påmelding til alle høstens arrangementer på foreningens nettside.


Back to work og politisk debatt


Allerede 31. august kl. 17.00 er det back to work med politisk debatt hos Würth, der alle de politiske partiene i Nittedal skal delta. Et hyggelig og høyst aktuelt arrangement tett på kommunevalget. Det er sendt ut egen e-post med informasjon om arrangementet. I e-posten finner du også lenge til et spørreskjema, der hver bedrift kan komme med sine innspill før debatten. Har du ikke mottatt spørreundersøkelsen? Klikk her for å gi dine innspill.


Ikke påmeldt?


Meld deg på her


Gründerfrokost

5. oktober 2023 inviterer Nittedal Næringsforening til frokost på Krutt for alle gründere på Romerike. Her kan du bli bedre kjent med andre gründere, og dele relevant erfaring og kunnskap. En perfekt anledning for nettverksbygging og læring.

Det blir servert gratis frokost til alle som deltar på arrangementet. Velkommen!


Julelunsj


Tradisjon tro inviteres medlemmene i Nittedal Næringsforening til julelunsj på Mortens Kro, 20. november 2023. Dette er årets siste arrangement med foreningen, og er gratis for foreningens medlemmer.

Her vil det også bli avslørt hvem som er vinner av Årets Nittedalsbedrift, samt deles ut diplom til bedrifter som nylig er blitt Miljøfyrtårn-sertifisert.


Informasjon og påmelding til alle høstens arrangementer er tilgjengelig på nettsiden til Nittedal Næringsforening.