2 uker til næringspolitisk valgdebatt!

nnf-politisk-debatt-232.webp
  • Del:

Debatten om den næringspolitiske retningen i Nittedal de neste 4 årene står på trappene. Hvilke planer har de ulike politiske partiene, og hvordan vil dette påvirke din bedrift? Svaret får du på debatten hos Würth 31. august.

Vi i Nittedal Næringsforening mener at det er på høy tid at politikerene setter næringsliv høyere på agendaen. Et vekstkraftig næringsliv er essensielt for en god kommuneøkonomi, og at Nittedal blir en fin kommune å bo og jobbe i.

Øyvind Lien, redaktør i Varingen vil lede debatten, og Monica Torp Olufsen, daglig leder i Nittedal Næringsforening vil nære næringslivets representant. De politiske partiene som deltar er: Arbeiderpartiet, Høyre, Venstre, KRF, SP, MDG, SV, Rødt og FRP.

Debattens tematikk:

Vi ønsker å få frem hvilke planer de politiske partiene har for de neste 4 årene, og ønsker en fruktbar debatt og diskusjon som får frem hvor partiene står, og i hvilken grad de kommer til å prioritere næring fremover.

Aktuelle temaer for debatten vil være:

  • Bør Nittedal ha en næringssjef?
  • Hvordan skal Nittedal bli en attraktiv kommune å drive næring i?
  • Hvordan tilrettelegge for økt lokal handel, både bedrift til bedrift, men også kommunale innkjøp.
  • Hvordan tilrettelegge for å inkludere flere i arbeidslivet? Har Nittedal kompetansen som bedriftene etterspør?
  • Hvordan skal vi skape møteplasser og sikre kunnskapsdeling i Nittedal?

Vi serverer tapas og drikke, og det blir tid til mingling før debatten begynner. I etterkant av debatten blir det også anledning til å snakke sammen og diskutere aktuelle temaer direkte med politikerene, samt få omvisning i galleri Würth. De som ønsker kan fortsette kvelden sammen med oss på Folkets.

> Meld deg på arrangementet!