God jul & godt nytt år fra Nittedal Næringsforening

God jul & Godt nytt år (7).webp
  • Del:

Vi i ønsker alle våre medlemmer en god jul og et riktig godt nytt år. Takk for godt samarbeid og deltakelse i 2023! Vi ser frem til å treffe dere i 2024!

Året 2023


2023 har vært et svært godt år for NNF. Vi har rekordoppslutning på våre arrangementer, og har fått hele 13 nye medlemmer. Etter flere år med hard påvirkningsarbeid ansetter nittedal kommune nå en næringsrådgiver. Vedkommende blir vår viktigste samarbeidspartner i kommunen, og vi tror at denne ansettelsen vil gi mange gevinster for næringslivet i årene fremover. Stillingen utlyses på nyåret.

Gjennom året som har gått har vi arrangert to politiske debatter, gründerfrokost, næringslivets dag, samt julelunch og årsmøte. Vi har reist på inspirasjonstur til Asker, og har hatt besøk av næringsministeren. Vi har etablert faste møter med styringsgruppen i kommunen. Vi har også delt ut 6 miljøfyrtårn sertifiseringer, og samlet inn penger under TV-aksjonen.Arrangementer 2024


Her er en oversikt over neste års arrangementer. Informasjon om alle våre arrangementer kan du finne på vår nettside og Facebook.

18.01: After Work: Kickoff for året 2023
06.03: Årsmøte + foredrag
24.04: Næringslivets dag
20.06: Sommerfest
28.08: Back to work
10.10: Gründerfrokost
20.11: Julelunsj


Med forbehold om endringer.


Kjenner du noen som bør bli medlem?


Nittedal Næringsforening er møteplassen for næringsvirksomheter, både små og store. Kjenner du noen som ikke har meldt seg inn enda, hadde vi satt stor pris på om du vil dele informasjonen videre om NNF. Se våre medlemsfordeler og del med relevante bedrifter!